CASE STUDIE
Hangaard Biler

Hangaard biler er en bilforhandler i nordjylland, som kører alt sin trafik til hjemmesiden via Meta.

0
Unikke Leads
0 kr.
Pr. lead
0
Unikke Klik

Udfordringen

Hangaard biler er en bilforhandler i nordjylland, som kører alt sin trafik til hjemmesiden via Meta. Han havde efter tidligere partnerskaber, behov for en ny tilgang til leadgenerering, og visioner for, hvordan han blev ved med at vækste sin virksomhed. Målet var at fortsætte hans nuværende fokusområde, hvilket var leasing. I slutningen af sommer 2023, stod Hangaard med en udfordring i forhold til antallet af dalende leads. Der var lavere kvalitet på antallet af leads, og der var færre af dem. Derudover var der ikke en strømlinet proces for deres leads, og den efterfølgende proces.

Løsningen

For at imødekomme disse udfordringer samarbejdede Hangaard med Foecon for at udvikle en datacentraliseret strategi. Denne strategi skulle vurdere leads på baggrund af handlinger på hjemmesiden, og være mere divers i forhold til tracking. Efter et længere forløb med Hangaard, fik vi kortlagt de forskellige definitioner af leads. Derfra blev der opsat en større trackingindsats, så der kunne trakes på alle handlinger på Hangaard hjemmeside. I bilbranchen bruges der mange 3.parts moduler, så der skulle en større indsats til.

I mens det blev sat op, blev nye testkampagner sat op for Hangaard, for at teste kreativer til brede målgrupper. Efter en længerevarende testfase, blev der taget et valg at arbejde videre med 2 forskellige typer.

Derefter blev der faktisk lagt ny strategi, og fokus kom over på salg i stedet for leasing. Her blev der testet med målgrupper, for at finde en stærk og købsklar målgruppe, med en lav cpc og høj konverteringsrate. Den har indtil videre vist sig at skabe gode resultater. Vi vil fremadrettet forsætte vores tætte samarbejde, for hele tien at holde de gode resultater ved lige.

foecon dashboard for kunde

Virksomheder vi har hjulpet

Skal vi tag en uforpligtende
snak om din forretning?

Lad os tage en udforbligtende snak, hvor vi gennemgår jeres online setup, hvor vi kommer med forbedringer til hvordan vi kan hjælpe din forretning.

Derfor skal du vælge Foecon

Vi kører fysiske eller online status møder med alle vores kunder hver 2. til 4. uge
Vi er altid proaktive på nye ideer og muligheder for at vækste din forretning
Du får daglig kommunikation og rapportering med en marketingspecialist.
Stalden logo

Bliv kontaktet af Foecon

Frederik Østergaard

+45 24 98 81 81

    Du accepterer, at vi opbevarer og behandler de indtastede oplysninger, når du trykker på Send.

    Du accepterer, at vi opbevarer og behandler de indtastede oplysninger, når du trykker på Send.