De 3 vigtigste SEO-faktorer

Jeg hjælper virksomheder
med at vækste deres bundlinje

Jeg sætter stor pris på den personlige relation med mine kunder og arbejder proaktivt for at skabe værdi. Jeg tror på ærlighed og gennemsigtighed, hvilket sikrer bedre resultater og stærkere samarbejde. Med et højt engagement og en professionel tilgang leverer jeg altid rådgivning af høj kvalitet, tilpasset jeres behov.

frederik-foecon

Få en gratis gennemgang af dit online setup

Få en gratis gennemgang af dit online setup hos Foecon.dk! Jeg tilbyder en grundig evaluering af din nuværende online tilstedeværelse, hvor jeg identificerer muligheder for forbedring og vækst. Med fokus på dine unikke behov og mål får du konkrete anbefalinger til, hvordan du kan optimere dit online setup og opnå bedre resultater. Book din gratis gennemgang i dag, og lad os sammen tage din online strategi til næste niveau.

Lad mig hjælpe dig med vores digitale løsning

Hos Foecon er fokus performance for vores kunder. Med vores 6 års erfaring indenfor den digitale verden, er vi klar til at hjælpe vores kunder til næste skridt. Du kan finde mere information om vores ydelser nedenfor.  Jeg sidder i dag og hjæper virksomheder med at vækste deres bundlinje. Lige fra leads indsamling igennem Facebook Ads til online ordre igennem Google Ads.

Produkter, som kunden har købt

Produkter, som kunden har købt

Produkter, som kunden har købt

Produkter, som kunden har købt

Dine resultater handler ikke om medievalg.
Det handler om samarbejdspartneren

Hjemmesideudvikling

Øg din brand awareness
gennem sociale medier

Strategier

Webshops med online salg

Google Service

Betalt for flere besøgende
gennem Google’s kanaler

Projektudvikling

Hjemmesider bygget fra
bunden efter dine behov.

Hjemmesideudvikling

Øg din brand awareness
gennem sociale medier

Digital Marketing

Bliv vist, som nr. 1 på
Google’s søgeresultat

Hjemmesideudvikling

Øg din brand awareness
gennem sociale medier

“Foecon.dk har været bevægelsen for os! Jeg vil benytte lejligheden til at anbefale Foecon, som har hjulpet os hele vejen med alt der havde med opsætning & markedsføring at gøre!”

 

Mohamed Alhelo

CMO, Dollarstore

Jeg er med i hele processen


Jeg er med i hele processen fra start til slut, og jeg sikrer, at du som kunde altid har fuldt indblik i vores arbejde. For mig er det afgørende, at du kan følge med og se den værdi, vi skaber for din virksomhed. Derfor har jeg udviklet et brugervenligt dashboard, hvor alle informationer er samlet ét sted. 

Med adgang til dette dashboard kan du nemt holde dig opdateret og få et klart overblik over vores indsats og de resultater, vi opnår sammen.

Fremragende

Forvent et personligt samarbejde

Jeg er ikke en almindelig samarbejdspartner, jeg ønsker at have et personligt samarbejde med dig som kunde. Derfor vil din virksomhed være i dialog med mig, for at jeg kan give jer den bedste ydelse hele vejen igennem.

“Foecon.dk har været bevægelsen for os! Jeg vil benytte lejligheden til at anbefale Foecon, som har hjulpet os hele vejen med alt der havde med opsætning & markedsføring og gør! Vi havde efterhånden prøvet flere foreskellige samarbejdspartnere uden succes – Foecon styrer markedsføring & opsætning i en. Virkelig imponerende af Frederik Østergaard! Vi er GLAD”

Mohammed Alhelo

CMO, Dollarstore.dk

“Vi er meget tilfreds med vores samarbejde med Frederik. Vi har samarbejdet med Frederik i forbindelse med opdatering og videreudvikling af vores hjemmesider, samt hjulpet med annoncering på vores sociale medier. Vi sætter stor pris på Frederiks kreative tanker, fleksibilitet, imødekommenhed og konkrete løsningsforslag. Vi kan stærk anbefale Frederik!”

Maiken Nøddesbo

Marketingsansvarlig, GrowCamp.dk

“Kan varmt anbefale at arbejde med Foecon (Frederik).
Havde et stærkt samarbejde med Frederik i en periode på 12 måneder. Frederik var altid hjælpsom, tilgængelig og tog gerne initativer til nye tiltag til diverse marketing indsatser. Allround bare en god fyr at arbejde med.“

Anders Weuge

Marketingansvarlig, Forza Leasing

Skal vi tag en uforpligtende
snak om din forretning?

Vil du vækste din forretning? Lad os tage en uforpligtende snak, hvor vi gennemgår jeres online setup, hvor vi kommer med forbedringer til hvordan vi kan hjælpe din forretning.

Derfor skal du vælge Foecon

Du får daglig kommunikation og rapportering med en marketingspecialist.
Vi er altid proaktive på nye ideer og muligheder for at vækste din forretning
Vi kører fysiske eller online status møder med alle vores kunder hver 2. til 4. uge

Bliv kontaktet af Frederik

    Du accepterer, at vi opbevarer og behandler de indtastede oplysninger, når du trykker på Send.